Dia Mundial de l’Escolta 2018 : #WLD2018

Dimecres 18 de juliol a partir de les 19h
#WLD2018

El 18 de juliol es celebra la quarta edició del WLDBCN al Convent dins del marc del Dia Mundial de l’Escolta-World Listening Day, projecte promogut pel World Listening Project. Aquest any la temàtica serà: com sona el futur?

El Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (G.E.E.S.) organitza diferents activitats relacionades amb l’escolta de l’entorn i la gravació de camp.

De 17 a 19h Sala d’escolta elaborada amb els materials rebuts a la convocatòria oberta.

A partir de les 19h  Joana Moher, Estefanía AA, Pedro Montesinos, Joanquín Jiménez-Sauma, Peter Forest  i altres membres del GEES presentaran les seves peces sonores. Serà una invitació a reflexionar, especular, imaginar, somniar… tant sobre els sons i les formes d’escolta que estan per venir, com de les actuals i les que van desaparèixer en el procés evolutiu dels humans.

Si vols participar a la convocatòria pots enviar les teves gravacions fins el 16 de juliol a exploracionesentornosonoro@gmail.com Més informació aquí.

A la sala d’escolta de l’edició 2017, pots descobrir les propostes seleccionades a la convocatòria del WLD2017,  amb la temàtica “Escolta el sòl (les orelles als peus)”


Tota la informació:
wldbcn.wordpress.com

 

×