Dia Mundial de l’Escolta 2023

amb el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor.
dimarts 18 de juliol
.
Activitats Gratuïtes.

Un any més el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (GEES) organitza al Convent una trobada per parlar del so en el marc del World Listening Day

Cada 18 de juliol l’organització World Listening Project convoca el Dia Internacional de l’Escolta, una jornada que vol posar en valor la importància del so en les nostres vides, i dotar-lo del protagonisme que es mereix a través del debat i d’activitats específiques que l’aborden des de diversos camps.

Collage amb els cartells de les edicions anteriors del Dia Mundial de l’Escolta

És a partir d’aquí que el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (G.E.E.S.) presenta el IXè Dia Mundial de l’Escolta al Convent de Sant Agustí, una jornada adreçada a parlar del so. Com cada any aquest col·lectiu planteja una trobada per aquelles persones interessades a abordar la manera en que el so i els paisatges sonors ens ajuden a relacionar-nos, ja sigui entre nosaltres o amb l’entorn. És un dia per compartir experiències a través de dinàmiques i activitats que van des de l’escolta d’enregistraments de camp a desenvolupar un passeig d’escolta pels voltants del Convent.

En definitiva, un dia per aturar-nos a reflexionar sobre un element tan present, tan transcendent, i sovint tan obviat com és el so.

Pots participar de la Convocatòria d’Enregistraments de Camp que s’escoltaran el 18 de juliol a la sala d’escolta (sala búnker), enviant un arxiu d’audio estèreo , lliure de drets (.wav) de 5 a 15 minuts, una imatge (.jpg) i un beu text explicatiu de la peça, per wetransfer a exploracionesentornosonoro@gmail.com


×