[Dansa] Unheimliche #3

Divendres 9 de febrer 20.30h
Unheimliche#3 : Sandra Sotelo i Néstor Calderer
Taquilla inversa

Unheimliche #3 és un projecte escènic creat entre la ballarina barcelonina Sandra Sotelo i el pianista i músic valencià Néstor Calderer, que planteja, a través del diàleg entre llenguatges, una reflexió escènica sobre la qüestió de l’Altre.
La col•laboració entre el músic i la performer es nodreix del mutu interès per desbordar les seues pròpies pràctiques artístiques i desafiar llocs coneguts. En aquesta col•laboració, treballen a través de la improvisació, integrant codis que no els són sempre propis, on s’obre un lloc d’equilibris i desequilibris que els van portant a un nou llenguatge construït entre tots dos, i a un nou territori.

Sandra Sotelo (Barcelona,1979) Ballarina, investigadora del moviment i creadora, combina el seu treball artístic amb l’humanitari. Amb una formació multidisciplinària en Economia i relacions internacionals, estudis visuals, dansa i música, ha construït un univers de referències procedents de diferents àmbits, i que s’uneixen en el seu univers simbòlic i en les seves creacions, on s’interessa per la improvisació i el format performatiu, que li permeten treballar des de diferents llenguatges les qüestions lligades a les relacions de poder, i les tensions entre ètica i estètica.

Néstor Calderer (València,1979) Músic i pianista. Va estudiar piano clàssic aconseguint el títol superior de música i continuant els seus estudis a París, i es diploma en estudis superiors de Jazz i música moderna amb l’especialitat de piano jazz. Professionalment ha sigut pianista resident en diversos locals de Barcelona i ha realitzat concerts en diferents ciutats d’Espanya, Itàlia i Bèlgica com a solista i en diferents formacions. Actualment s’interessa pel treball de creació i col•labora en projectes amb artistes de diferents àmbits com el teatre i la dansa.

www.nestorcalderer.com

Facebook.com/Unheimliche2016

×