Dansa, moviment i salut!

Durant aquestes jornades hem vist mil i una iniciatives que ens ajuden a pasar millor aquests dies a casa.
Molts  professionals vinculats als tallers del Convent també s’hi han sumat a mantenir el contacte entre nosaltres i aportar recursos des de les seves disciplines i coneixements.
Aquí recollim quatre propostes fantàstiques de l’àrea de moviment i benestar, que us poden ajudar a activar-vos, relaxar-vos i cuidar-vos aquests dies.

Trinidad Colomar
Flamenc contemporani a peu descalç i Flamenc àrab
“Raices y Alas” així defineix el seu treball creatiu la Trinidad. Beu a parts iguals de tradició i modernitat i permet a tot tipus de cossos gaudir de la creativitat del Flamenc.

Cada dimecres a les 18.30h classes en directe al seu perfil d’instagram.
instagram.com/trinidadcolomar

Inma Vicente
Des del Tibet : LuJong

El ioga sanador tibetà us ajudarà a equilibrar la ment i reforçar l’energia vital a partir de moviments integradors i de meditació en acció.

En aquest enllaç de la revista CuerpoMente, trobareu un exercisi per a potenciar la salut i el descans mental de la mà de Inma.

Sarah Gómez Ginfarré
Energia i ritme amb Zumba Fitness

Ballarina, apasionada per la música i responsable dels tallers de Afro i Reggaeton Fitness al Convent. Al seu perfil d’instagram trobareu rutines per a activar-vos de forma molt divertida.

Dilluns, dimecres i divendres a les 18h, classes en directe!
www.instagram.com/sarah_zumba_fitness

Sachiko Fullita
Els beneficis del Pilates i el Ioga

Sachiko, ballarina amb àmplia formació amb disciplines molt diverses, ha seleccionat moviments d’ambues tècniques per tonificar la musculatura, millorar l’alineació postural i incrementar la flexibilitat dels moviments.

En aquest enllaç, trobareu un vídeo rutina pel treball de lumbars realitzat per Sachiko.


×