Mostra de curtmetratges de Jean Studler

[Audiovisual – Documental creatiu]

Mostra de Curtmetratges de Jean Studler

Dijous 10 de novembre a les 19h

Gratuït

A partir de les seves creacions en format de curtmetratge Jean Studler ens convida a reflexionar al voltant de diferents temàtiques com ara la situació del món que ens envolta, com prenem les decisions personals, la relació que tenim amb la natura, o la cerca espiritual cap a un món més equilibrat.

La mostra que es projectarà està composada d’un total de cinc curtmetratges: Luces del Sur, El vuelo de Miranda, El miedo a la libertad, Manifiesto i Despertà. La sessió serà un viatge audiovisual que ens aproparà a la natura i els paisatges de les latituds properes a la Patagonia, i alhora ens convida a fer una mirada reflexiva a l’interior de cadascú de nosaltres.

La música en viu també acompanyarà aquesta presentació amb la sonoritat del sitar [Gaston Fisher], del bansuri [Manny Mellizo] i hang [Juan Ignacio Corrías].

Jean va néixer a França i des dels quatre anys viu a Bariloche (Patagònia Argentina). Llicenciat en comunicació social, il·lustrador i fotògraf, treballa en diferents branques de la producció i la realització audiovisual, especialment filmant esports de risc. Ha realitzat dos documentals India, vislumbres de otra realidad i El paraíso Azul que, juntament amb altres curtmetratges, s’han presentat i han sigut premiats a diferents festivals d’arreu del món.

imatge-post

+ info:

jeanstudler.com

 

 

×