Convocatòria per a produccions a les Capelles del Convent

Recorreguts Sonors:  Accions i Mutacions Sonores

Oberta del 4 al 20 d’octubre

Del 19 al 23 de novembre de 2013 el Convent de Sant Agustí celebra la segona edició del cicle Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Aquest cicle és un punt de trobada de creadors que utilitzen el so com a mitjà d’expressió. Un petit recorregut per un dels múltiples camins de la creació contemporània.

La gran novetat d’aquesta segona edició és que obrim una convocatòria de projectes per a propostes artístiques que ocuparan l’espai de les Capelles del Convent. El Convent aposta per una ajuda a la formació i la producció dels artistes.

Es seleccionaran 6 projectes que es centrin en els dispositius sonors i la relació amb l’entorn i les persones.

Bases de la convocatòria (Català i Castellà)

Fitxa d’incripció

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició. Volem crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin i posteriorment es mostrin les instal·lacions proposades seleccionades, tot potenciant tecnologies lliures, el DIY i el DIWO.

Pel desenvolupament dels projectes el Convent oferirà les infraestructures i recursos necessaris, així com també una tutoria específica per cada projecte impartida per professionals de l’àmbit.

Esperem les vostres propostes!

Vídeo resum de l’anterior edició del cicle Recorreguts Sonors

×

Post a Comment