Convocatòria d’instal·lacions Recorreguts Sonors 2019

RECORREGUTS SONORS: ACCIONS I MUTACIONS SONORES
Convocatòria per a instal·lacions
Fins al 7 d’octubre de 2019 a les 23:59h

Obrim convocatòria per acollir les instal·lacions que aniran a les Capelles del Convent de Sant Agustí en el marc de la nova edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Un cicle que pretèn reunir artistes que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió. El cicle tindrà lloc del 19 al 23 de novembre de 2019.

El Convent de Sant Agustí en la seva línea d’establir una plataforma d’investigació i producció al voltant de la interacció, la visualització i el so obre convocatòria de projectes per a les Capelles del Convent amb l’objectiu de potenciar l’ús de l’electrònica i la programació per a artistes, dissenyadors, productors, prosumers, makers, científics de ciutat, frikis de la tecnologia, activistes, enginyers i bojos del DIT i del DIWO, així com altres persones interessades en participar.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició. Volem crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin, produeixin i posteriorment es mostrin les instal·lacions proposades seleccionades.

Som conscients de la bretxa de gènere existent pel que fa a l’accés i promoció del talent en el sector digital i tecnològic. Els estereotips de gènere impacten profundament en l’àmbit de la creació i tendeixen a reproduir desigualtats també en l’ús o el tipus d’ús dels mitjans digitals i tecnològics. Amb la voluntat de trencar amb tot això, i des d’una òptica sensible a la perspectiva de gènere, aquesta Convocatòria d’Instal·lacions vol obrir un espai de reflexió que aporti una visió crítica i desmitificadora posant en valor el reconeixement de l’existència de diversitat en la creació, fent visible l’invisible, trencant amb les estructures normatives i reivindicant un espai tradicionalment segmentat.

Accedeix a les bases de la Convocatòria
CatalàCastellà

Formulari de participació a la convocatòria

×