Convocatòria d’instal·lacions artístiques

RECORREGUTS SONORS: ACCIONS I MUTACIONS SONORES

Convocatòria oberta del 15 de setembre al 19 d’octubre de 2015.

Obrim convocatòria per acollir les instal·lacions que aniran a les Capelles del Convent de Sant Agustí en el marc de la tercera edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Un cicle que un any més vol reunir artistes i creadors que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió.

En el marc de les dues edicions anteriors hem programat artistes com Bradien & Escoffet, Eli Gras & Truna, Rayo-60, Jorge Haro, Alessandro Biagi, EVOL o Javier Piñango. I en el marc de les instal·lacions hem tingut artistes com Ana Parra amb la seva obra “Ritual Geo-Métrico”, Xavi Lloses i David Sarsanedes amb “Concerto in Cube” o Javier Aránega i Rodrigo Rammsy amb “R-Control”.

A la part d’exhibició dedicada a les instal·lacions sonores o interactives hem pogut gaudir de treballs com “Do Your Way“ del Colectivo MIGA (Miguel Ayesa i Gabriel Lora) que explorava el barri i els seus sons a travès d’una peça amb tecnologia reactivision o el joc amb l’arquitectura que proposava l’artista neozelandesa Julieanne Eason amb “Capture us skywardsprojectant les cares dels visitants als sostres de les capelles.

La tercera edició es celebrarà del 17 al 21 de novembre de 2015 i, en aquest marc, obrim aquesta convocatòria a artistes que vulguin participar en la modalitat d’instal·lacions que s’exposaran les Capelles del Convent de Sant Agustí. Un espai patrimonial rellevant de l’antiga església de Sant Agustí, i que actualment és un espai d’ús ciutadà que forma part del centre cívic.

Bases de la convocatòria (Català i Castellà)

Formulari de presentació de projectes 

Video de la instalació de Julieanne Eason “Capture us skywards

 

×