Convocatòria d’instal·lacions Recorreguts sonors 2022

RECORREGUTS SONORS: ACCIONS I MUTACIONS SONORES
Convocatòria per a instal·lacions

Obrim convocatòria per acollir les instal·lacions que aniran a les Capelles del Convent de Sant Agustí en el marc de la nova edició de Recorreguts Sonors: Accions i Mutacions Sonores. Un cicle que pretèn reunir artistes que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzin el so com a mitjà d’expressió. El cicle tindrà lloc del 22 al 26 de novembre de 2022.

El Convent de Sant Agustí en la seva línea d’establir una plataforma d’investigació i producció al voltant de la interacció, la visualització i el so, obre convocatòria de projectes per a les Capelles del Convent amb l’objectiu de potenciar l’ús de l’electrònica i la programació per a artistes, dissenyadors, productors, prosumers, makers, científics de ciutat, frikis de la tecnologia, activistes, enginyers i bojos del DIT i del DIWO, així com altres persones interessades en participar.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició. Volem crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin, produeixin i posteriorment es mostrin les instal·lacions proposades seleccionades.

Descarregat la convocatòria en PDF amb informació ampliada.

En aquesta edició obrim convocatòria de projectes artístics interactius que ocuparan l’espai de les capelles del Convent. El Convent aposta per una ajuda a la formació i la producció dels artistes.

Tancament de la convocatòria: 15 d’octubre de 2022 a les 23:59h.
Anunci de projectes seleccionats: 17 d’octubre de 2022.
Reunió dels projectes seleccionats: 18 d’octubre de 2022 a les 19:30h.
Desenvolupament dels projectes (taller/residència): 7 de novembre al 18 de novembre de 2022

Període d’exposició:
Darrer dia i hora de muntatge 21 de novembre a les 18:00h.;
Inauguració de l’exposició el 22 de novembre a les 19:30h.;
Exposició del 22 al 26 de novembre de 2022.

Per a qualsevol dubte relacionat amb aquestes bases escriure a maker@conventagusti.com

×