Concert vermut improvisació : Juergen Hall & Eli Gras

Dissabte 23 de juliol a les 13h

(gratuït)

Un concert vermut per acomiadar l’any escolar amb Juergen Hall (Hamburgo) i Eli Gras (Barcelona) que faran una sessió d’improvisació.

Juergen Hall  té una trajectòria en l’underground i la música d’avantguarda alemanya. Explora terrenys que naveguen entre la música pop i l’electrònica experimental i el vam poder escoltar al NoNoLogic 2008. Ha publicat a Gagarin, Stora, a-Music, Nneon, Mik.Musik i porta el segell Plakatif.

Eli Gras , artista multidisciplinar, inicia la seva trajectòria en la música experimental a principis dels 80. Ha tocat i publicat amb Obmuz (amb Quicu Samsó i Alain Wergifosse), Motor Combo (amb Florenci Salesas) i Pelayo Arrizabalaga, i ha col·laborat amb artistes de tota Europa. Ha publicat a segells com Ego Twister, La Olla Expréss, Espais Nerlabel, Klasswar Karaoke o Monster K7, recorrent un ventall sonor que va de l’electropop a la música grega, passant pel noise-hardcore, minimalisme o coral, sense abandonar mai la improvisació lliure i, més recentment, el luthierisme experimental. És fundadora i directora del Festival NoNoLogic i de L’Olla Express.

Eli by Fernando Carqueja

Eli by janite

 


Organitza:

www.laollaexpress.com

×