[Concert audiovisual] Un caddie renversé dans l’herbe

[Directe audiovisual]
Divendres 28 d’abril a les 20h
Un caddie renverse dans l’herbe (Bilal Dídac P. Lagarriga)

Presentació de l’àlbum “Nighturns”.

Un Caddie renversé dans l’herbe (Bilal Dídac P. Lagarriga) presenta al Convent de Sant Agustí “Nighturns” el seu darrer àlbum d’estudi, de la mà del segell alemany Cellule 75. Nighturns és un retorn per l’artista, qui després d’anys sense publicar material presenta un treball entre l’electrònica experimental i les sonoritats tradicionals. El fil conductor d’aquest àlbum una aura tranquil·la i hipnòtica, conformada de sons minimalistes d’inspiració africana (entre els quals predominen els paisatges sonors litúrgics del Senegal). Nighturns és, en definitiva, un viatge relaxat per paratges que evoquen a l’introspecció i l’observació, un treball carregat d’influències d’aquí i d’allà que genera tot un univers.
En aquest directe també podrem gaudir del seu treball en vídeo, principalment gravacions nocturnes. 

Nighturns by Un Caddie Renversé dans l'Herbe

Un caddie renversé dans l’herbe és un projecte músical de Bilal Dídac P. Lagarriga, escriptor, traductor, editor i músic. Sota aques pseudònim l’autor ha publicat diversos treballs des de principis dels 2000s, i ha participat de nombrosos festivals.

Després d’anys de silenci, Un caddie renversé dans l’herbe (el projecte musical de Bilal Dídac P. Lagarriga) reapareix amb el disc ‘Nighturns’ publicat pel segell alemany Cellule 75. Entre l’electrònica experimental i les sonoritats tradicionals, en especial d’Àfrica (on predominen els paisatges sonors litúrgics del Senegal), el concert inclou també el seu treball en vídeo, principalment gravacions nocturnes. 

oozebap.org/bilal

×