[CONCERT] Cicle ERVA 40 amb Microfeel, VJ Electroiman i Error43

El divendres 23 de març a partir de les 20.30h es presenta al Convent una nova edició del cicle ER_VA 40 – Comunitat AV Península Ibèrica amb les actuacions de Microfeel [Autodrone]  VJ Eletroiman [Representa Corisco] i Error43

L’objectiu d’ERVA 40 és ampliar els debats sobre les produccions de LIVE AV que hi ha a la península i enfortir les xarxes entre els col·lectius d’artistes audiovisuals. En aquesta ocasió es convida el col·lectiu portuguès Error43, es presenta el nou EP de Microfeel AUTODRONE i el Live AV Representa Corisco del VJ Eletroiman. Totes les actuacions són gratuïtes, l’aforament és limitat.

Programa:

21h Vj Eletroiman – Representa Corisco

El Projecte Representa Corisco comença el 2003 i en aquests 13 anys es van desenvolupar diverses propostes d’actuacions audiovisuals i intervencions urbanes en diversos festivals i ciutats del món. Amb el propòsit de proposar reflexions crítiques sobre les relacions polítiques i socials a les grans metròpolis, el col·lectiu treballa amb conceptes relacionats amb la cultura popular brasilera i icones visuals que remeten a l’univers del “cangaço” i un dels seus personatges, el Corisco. 

21.30h ERROR-43

Som Error-43 un col·lectiu que treballa amb la tecnologia sobretot de forma abstracta, produïm treballs que tenen com a objectiu incentivar la imaginació i crear camins cap al futur. Per complir amb aquesta tasca treballem amb tecnologies variades, digitals i analògiques. El nostre treball medita sobre la nostra pròpia visió, entre el que creiem i el que volem que passi, utilitzant mitjans artístics per representar-lo.

22h Microfeel – AUTODRONE

Microfeel és el projecte audiovisual de Sebastian Seifert. Un concepte on la imatge i el so parlen el mateix llenguatge en recerca de capturar la sinestèsia musical i visual proposant una unió entre l’electrònica de ball, ambient i l’experimentació. Autodrone, publicat el passat 24 de novembre, és ja el quart àlbum d’estudi del productor. Un àlbum que explica una història de principi a fi, a través d’un viatge intern i un altre extern, trucant a diferents estats de percepció.

+ info

×