Cara a cara amb els científics

capçalrecerca_conventagusti

26 de setembre : 17 a 21h

Nit de la Recerca 2014

 

El Claustre del Convent de Sant Agustí acollirà per primer cop La Nit De La Recerca, un projecte en el què cada any investigadors de més d’un centenar de ciutats europees dediquen una nit a la Divulgació de la Ciència.

L’objectiu és presentar al ciutadà una visió més propera de la Ciència i dels investigadors, a través d’un seguit de propostes molt variades per a tots els públics.

La edició 2014 d’aquest projecte europeu estarà enfocada en la “Biotecnología” i tots els continguts orientats a donar a conèixer la investigació en aquest àmbit.

Aquest projecte europeu, organitzat per l’equip de BioComuniCat, compta amb la col·laboració de moltes entitats de la Ciutat. El Convent hi està involucrat amb la participació del MakerConvent amb una mostra de com les tecnologies de la realitat augmentada y la impressió 3D es poden combinar per oferir recursos pedagògics.

 

recerca_conventagusti_makerconvent

(protesi per nen realitzada per l’equip de MakerConvent)

La “nit” del 26 de setembre trobareu al Convent tot tipus d’experiments, tallers, demostracions, competicions i activitats especialment dissenyades per a estimular les vocacions cientifiques entre els més joves.

Doneu-li una ullada al programa!

nitdelarecerca.com

Altres edicions de la Nit de la Recerca :

2nitrecerca2013

 

 

×

Post a Comment