BarriBrossa : Cul de Sac de Núria Mestres

Divendres 12 de maig a les 20h. 

CUL DE SAC, Núria Mestres

Performance participativa en el marc del BARRIBROSSA 2017, que es celebra del 10 al 17 de maig a diversos espais de la ciutat.

BARRIBROSSA és d’una de les activitats més significatives de La Seca Espai Brossa. Un desplegament d’accions, espectacles, perfomances i circ, per diferents entitats culturals de Ciutat Vella.

Creació de personatges de paper, i la seva projecció en diferents espais, canviant de mesura i de forma. L’espectacle gira entorn de la fragilitat de la vida, és per això que es fa servir un material tan fràgil com el paper, el paper arrugat. L’espectacle ens proposa reflexionar sobre la vulnerabilitat vital en l’actualitat, a través del joc, de la improvisació i del fet col·lectiu. Els personatges i elements teatrals seran jutjats, com tot procés performatiu, de manera que un cop s’han presentat les accions, tant grans com petits es sentin convidats a reelaborar, per ells mateixos, amb la utilització del paper en escena. S’acabarà amb l’exposició final de la creació col·lectiva.

Espectacle per a tots els públics. Entrada gratuïta.

Idea i creació d’objectes efímers: Núria Mestres

Dramatúrgia: Marta Montblant.

Cos i moviment, dansa terapeuta: Lorena Casal.

Artista i ombrista: Núria Tobias

Programa complet del BARRIBROSSA 2017

×