(Arts Escèniques) Errancia amb Toni Cots i Esther Freixa

7 de juny a les 20 h
“Errancia: Memorias del olvido” amb Toni Cots i Esther Freixa Ràfols
Sala Noble. Entrada oberta.

Una creació escènica que transporta el públic a paisatges amenaçats per l’oblit, evocant el passat per comprendre el present. Protagonitzada per dos éssers solitaris, l’obra combina imatges, paraules i cants per explorar temes d’exili i supervivència, inspirada en textos de Matsuo Basho i Mahmud Darwish i Toni Serra. Aquesta peça culmina una trilogia iniciada per Esther Freixa i Toni Cots, que busca compartir una experiència íntima amb el públic.

Esther Freixa i Ràfols
Graduada en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona el 2005. Ha entrenat Body Weather i Biovoz, i des de fa deu anys, practica l’art marcial Kalaripayattu a l’Índia. Col·labora amb Toni Cots des del 2007 en projectes com Medea (a la carta). També imparteix tallers i cursos sobre Kalari, cos, moviment i veu. Membre fundadora de Cra’p.

Toni Cots
Dramaturg, actor i director, membre fundador de Cra’p des del 2011. Va formar part de l’Odín Teatret i ha coordinat projectes culturals arreu del món. Ha treballat amb Esther Freixa en obres com Medea (a la carta) i 30 anys – un acte poètic de resistència. Ha dirigit tallers i projectes escènics internacionalment i editat diversos llibres.

Fitxa tècnica
Recerca i creació: Toni Cots, Esther Freixa i Ràfols
A escena: Toni Cots, Esther Freixa i Ràfols
Amb el suport de: CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística (Mollet)
Residència artística: EiMa – Espai de creació de Maria de la Salut (Mallorca)

×