Al Mismo Tempo : presentació de documental i concert de Vozes

Al Mismo Tempo 

6 de maig 

19h Documental Al mismo Tempo (Sala Noble)

20.30h Concert “Voces i música para la integración” (Claustre)

993573_448660765320948_3667165401245784432_n

Al Mismo Tempo és un documental d’Otoxo Productions sobre com la música pot ajudar a les persones. La pel·lícula tracta del projecte “Vozes“, a ciutat de Barcelona, una orquestra de 300 nens i nenes de diferents edats, situacions socials i nacionalitats… unides per un sol element: la música.

Fa nou anys, Pablo Gonzalez va descobrir un poble que passava per dificultats,  però que estava ple de gent jove amb molt potencial i poca esperança. Va decidir donar-los-hi a cadascun d’ells l’oportunitat de poder tocar música clàssica.

No tens instrument? No importa. Sense entrenament musical? No importa. No tens diners? No importa….. Motes altres situacions pasen a segon pla quan l’intenció és fer música… Tothom és benvingut, tothom ha trobat el seu instrument, ningú paga, tothom toca. Als ulls de Pablo, tothom pot esdevenir músic, i tothom té dret a unir-se a la família que ha creat. La família que s’anomena “Vozes“.

OTOXO Productions és una productora de documentals que realitza treballs sobre les veus silenciades i les cares humanes darrere dels grans problemes socials. El documental Al Mismo Tempo forma part del seu programa formatiu The Into Industry Programme i han participat: Daniel Enguix, Roxanne Clarke, Bryony Wigley, Sebastian de Freitas, Heather Cartwright, Kriszta Laszlo, Sid Elbadawi, Robbie Pyburn, Nicholas Morris i William Sale.

 

banner Pabs conducting cover

interior Pab in audience edit

 

 

vozes        otoxo

 

www.vocesymusica.org

www.otoxoproductions.com

×