Activitats culturals i conferències a la tardor 2023

A la recta final de l’any celebrem els 25 anys del Convent!
Serà un trimestre vibrant, ple de propostes, que conviden a tothom a ser part activa i creativa de l’experiència. Una temporada plena d’activitats que van des de conferències i presentacions, fins a concerts i performances… 

25 anys en un trimestre molt especial
A l’octubre celebrem el 25è aniversari del Convent, amb un seguit de propostes per a tots els públics. Aprofundirem en la nostra història i patrimoni amb una exposició i visites, gaudirem d’espectacles en família, trobades de joc i dansa per a joves.
Per la cloenda, conviden a tothom a compartir les seves històries i records vinculats al convent amb una festa audiovisual. El 27 d’octubre podràs aportar la teva perspectiva única i contribuir a construir una narrativa col·lectiva per a celebrar juntes.

Mapping amb Ombra

Música i creació audiovisual de setembre a desembre!
Comencem al setembre amb una presentació molt especial, “Tiktúra” el nou treball de Björt Rùnars, que en directe combina visuals, poesia i dansa amb la col·laboració d’Alba G. Corral, Mireia Calafell, Joaquín Jara, Edurne Arizu, Pau Robert i Quelot Caro.

Durant octubre gaudirem de propostes d’arreu, amb la col·laboració amb el Festival LEM i l’artista argentí Siro Bercetche, dues trobades amb la creació sonora més experimental des del Mediterrani i més enllà.

Morningblind (Sandra Bossy-Retti / Gat) en directe a SarauSaura, 2022, foto Cristina Claramunt

Al novembre el segell barceloní G33GRecords celebra els seus trenta-quatre anys d’existència amb una exposició del catàleg, la presentació de L’Appeso (El Penjat) de Marcelo Expósito i el concert de Morningblind (Sandra Bossy-Retti / Gat).
La performance audiovisual de Butô Freqüències en moviment amb Hiroko Komiya , Chris H.Lynn, Marlène Jöbstl i Atsushi Takenouchi i el concert de Marcos Domenichetti i Francesco Orio, amb els alumnes del taller de Max/MSP, ompliran les capelles experiències creatives.
El mes finalitza amb una nova mostra de visuals amb Touchdesigner de la mà d’Aurora Gasull i els participants del taller.

Al desembre tindrem l’oportunitat d’escoltar en directa a la Ikram, acompanyada d’un nou mapping amb els alumnes de Tomàs Martí.

Mostra Touchdesigner amb Aurora Gasull, XIII Mostra Sonora i Visual, foto Cristina Claramunt

Agenda d’activitats

Conferències: Cicle: Indisciplinades. Coneixement i reflexió al Convent

Octubre – Introducció als drets humans a la ciutat. Coneix i defensa els teus drets i deures a la ciutat, a càrrec de Karlos Castilla.
Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya
Data: 18 d’octubre a les 18h

Desembre – Humanitats Digitals: del laboratori a la ciutadania. Noves formes d’apropar-nos i entendre el nostre passat.
Organitza: Associació d’Humanitats Digitals Catalanes
Data: 13 de desembre a les 18h
Entrada gratuïta.

Esdeveniments destacats:

Dimecres 13 de setembre a les 20h
Presentació de Tiktúra de Björt Rùnars amb la col·laboració de Alba G. Corral, Mireia Calafell, Joaquín Jara, Edurne Arizu, Pau Robert y Quelot Caro.

Dissabte 7 d’octubre a les 20h
Performance audiovisual amb Siro Bercetche

Dissabte 14 d’octubre a les 20h
28ª edició de LEM al Convent

Divendres 10 de novembre a les 19h
34 aniversari G33GRecords
Presentació de L’Appesso XII Disc/Llibre de Marcelo Expósito, concert Morningblind (Sandra Bossy-Retti / Gat) i exposició del catàleg del Segell.

20 de novembre a les 19.30h
Butô performance audiovisual: Freqüències en moviment
Sons i música en directe, enregistraments de camp i objectes amb Hiroko Komiya (JP), Chris H.Lynn (EUA), ballarins de Butô: Marlène Jöbstl (FR/AT) i Atsushi Takenouchi (JP).

Divendres 24 de novembre a les 20.30h
Concert amb Marcos Domenichetti i Francesco Orio
L’actuació es realitzarà amb els alumnes del taller de creació sonora Max/MSP.

Dijous 23 de novembre a les 20h
Mostra de creacions visuals
Mostra del treball realitzat al taller de creació i realització de visuals amb Touchdesigner amb Aurora Gasull.

Divendres 15 de desembre a les 20h
Concert més videomapping: IKRAM
Concert i Videomapping participatiu amb alumnes del taller de Tomás Martí Marín.

Celebrem els 25 anys del CC Convent de Sant Agustí!
L’octubre de 1998 s’inaugurà el centre cívic Convent de Sant Agustí, com a equipament cultural del barri del Casc Antic. Durant aquest mes farem diferents activitats per celebrar l’aniversari del centre. Consulteu programació especial
.


×