Activitats al voltant del Dia Mundial de l’Escolta #WLDbcn

BannerWLD16

World Listening Day en Barcelona
16 de juliol : de 10 a 14 i de 16 a 20h

Gratuït

El proper dissabte 16 de juliol el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (GEES) celebra el Dia Mundial de l’Escolta, un esdeveniment internacional impulsat per The World Listening Project amb el lema Sounds lost & found (Sons perduts i trobats). Aquest projecte pretén aprofundir en la comprensió del món que ens envolta des de la pràctica de l’escolta i els enregistraments de camp. També mira d’estendre la consciència tan individual com col·lectiva del paper que juguen els sons en les nostres societats i en els nostres entorns (urbans, rurals, naturals…).

El GEES ha obert una convocatòria per recollir enregistraments sonors relacionats amb el lema d’aquest any Sounds lost & found  (Sons perduts i trobats).  El material recopilat es podrà sentir a la Sala d’Escolta que funcionarà durant tota la jornada a la Sala Noble del Convent, tanmateix al web del projecte.

Les activitats plantejades durant el dissabte inclouen itineraris i tallers per descobrir el món de l’escolta i el paisatge sonor.

Descobreix el programa complet

Formulari d’inscripció a les activitats

Convocatòria

(foto: Angel Gallardo)

×