7 de juliol : Audició a la Biblioteca i concert d’Iniche!

El el marc del Cicle : Zero3 Altaveu d’Accions Culturals 

7 de juliol

Audició El fascinant món del Blues

De 19 a 20.30h

Una història entre dos rius : Niger i Mississipi Diego Armando DJ

Lloc: Biblioteca Francesca Bonnemaison

Per a la segona de les audicions haurem d’agafar una barcassa i endinsar-nos als deltes del Mississipí i Níger i observar les connexions entre els griots i els bluesmen. Escoltarem les arrels del gènere i el viatge d’anada i tornada que ha fet la música.  Blind Willie Johnson i Ali Farka Touré, John Lee Hooker i Tinariwen , un contínuum musical.

Concert al Claustre del Convent

21h : INICHE!

Iniche és una paraula del Bambarah que vol dir donar gràcies a la vida, i engloba un sentiment on tot està en pau. Música ancestral i viva, basada en la saviesa i quotidianitat de la música sacra de Mali i el desert, on es barregen paraules de poder de diferents ètnies del nostre planeta.  

El grup està format per quatre persones: Adama Koné, de Mali, (djelli goni), Tahirou Drabo de Burkina Faso, (carabassa), Mous Baba, de Mali, (cambelé goni) i Ansoumani Konaté de la República de Guinea – Conakry (balafon i guitarra).​

Adama Koné, de Mali, (djelli goni), Tahirou Drabo de Burkina Faso, (carbassa), Mous Baba, de Mali, (cambelé goni) i Ansoumani Konaté de la República de Guinea – Conakry (balafon i guitarra).

www.facebook.com/inichethebless

×