[Presentació-Concert] 34 aniversari de G33G Records : Presentació de L’Appesso de Marcelo Expósito i concert Morningblind

34 aniversari del segell G33G Records.
Divendres 10 de novembre a les 19h
Presentació de L’Appesso de Marcelo Expósito, concert Morningblind (Sandra Bossy-Retti / Gat)
Entrada gratuïta, aforament limitat.

G33G Records celebra 34 anys en un acte molt especial al Convent de Sant Agustí. Al llarg de més de tres dècades aquest segell català s’ha caracteritzat per un ferm compromís amb les propostes musicals que quedàven fora dels estrictes cànons comercials de l’escena barcelonina, catalana i estatal.

Morningblind en l’homenatge Sarau Saura, durant el Recorreguts Sonors 2022. Per Cristina Claramunt.

19H Presentació del Llibre-Disc de Marcelo Expósito “XII L’Appeso”

L’Appeso (El Penjat) és la primera obra sonora de l’artista Marcelo Expósito que veu la llum en suport de disc de vinil, editat en format de llibre-disc per  G33G. Inspirat per Nanni Balestrini i Luigi Nono, aquest treball de Marcelo Expósito tracta de la naturalització actual de les violències feixistes i la seva altra cara, la dificultat de fer-se càrrec de les insurreccions italianes i europees de les dècades de 1960-1970. La seva intenció és il·lustrar l’actual crisi global del neoliberalisme i les noves emergències polítiques que se li oposen.

Amb col·laboració de Franco Bifo Berardi, Marco Scotini, Hugo Gómez-Chao, Chinowski Garachana i les veus de dones activistes vinculades a organitzacions socials o moviments feministes, antiracistes, per la justícia climàtica, pel dret a la ciutat o en defensa del territori a la ciutat de Roma.

20H Concert Morningblind
Veu, guitarra clàssica, piano, baix elèctric, guitarra elèctrica, synth, ukelele, mandolina, bandurria, balalaika, melòdica, percussió.

Morningblind és un projecte musical i líric que neix de la col·laboració de Sandra Bossy-Retti amb Richard Hayden. Formació nascuda el 2017 que es mou per diversos estils com el folk, el jazz, el pop, o el rock, i resulta en una musicalitat profunda i emotiva. El directe compta amb la col·laboració de Gat, membre fundador de G33G, qui acompanyarà Sandra Bossy-Retti en el directe.

En record de Lis Costa.

×