[Presentació] 25 Anys del Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Us convidem a unir-vos en la celebració del 25è aniversari del centre cívic Convent de Sant Agustí. Un moment per recordar tothom qui ha format part d’aquest espai de trobada, aprenentatge i creació.

El 1998 el centre cívic Convent de Sant Agustí obria les portes al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Des d’aleshores s’ha consolidat com un espai de referència en la creació; essent recipient de projectes, idees i experimentació; alhora que un espai del barri, de les entitats, dels veïns i les veïnes. Aquesta tardor volem celebrar aquests 25 anys amb una certa mirada retrospectiva i amb un profund agraïment a tothom qui n’ha format part.

Durant el mes d’octubre trobareu per diferents espais del centre cívic, una exposició de gran format, amb la que recordarem les activitats d’aquests anys.

Un dels pilars d’aquesta celebració en són les activitats en família. El 6 d’octubre l’espectacle infantil “25 moments” recordarà el recorregut de l’espai d’infància del Convent. El 20 d’octubre podràs participar del taller “Pinta el rosetó i forma part de la família Convent“, on pintaràs l’emblemàtic rosetó del Convent sobre una samarreta.

FranjaConvent planteja activitats per tots els adolescents i joves del barri. El 5 d’octubre és tarda de consoles amb l’edició especial de la Tarda Gamer, i el 20 d’octubre podràs participar d’un taller introductori de Krump a càrrec de la Titans Crew.

Públic enamorat durant el concert de NeCafru a la XIII Mostra Sonora i Visual , per Cristina Claramunt.

El 7 i el 19 d’octubre podràs conèixer una mica més la història del Convent a través d’un recorregut guiat a càrrec de Fragment Serveis Culturals. Un trajecte pels més de cinc-cents anys del Convent de Sant Agustí, i pels diferents usos que ha tingut al llarg de la seva dilatada història.

Per finalitzar el mes d’aniversari, el divendres 27 d’octubre, ens reunirem en una trobada de creació col·lectiva, mitjançant el mapping i les projeccions de gran format, on tothom està convidat a participar. Recordarem bons moments i en crearem de nous, fem brillar la llum a les antigues parets del Convent.

Amb aquestes i més activitats, ens trobem a la tardor d’aniversari per celebrar-ho!

×