Nou any i nova imatge de tallers!

Nou any i nova imatge de tallers!
Creativitat per a tothom!

La difusió dels tallers de 2018 comença una nova etapa. Els últims anys, la campanya gràfica estava inspirada en les pioneres de la història de la creació contemporània, especialment vinculada a la tecnologia. Així vàrem fer el nostre petit homenatge a figures com Daphne OramDelia Derbyshire, Suzzane Ciani, Ada Lovelace o Don Buchla, entre altres. La idea erareivindicar la seva feina, ja que moltes de les eines tecnològiques que avui en dia utilitzem són el resultat del treball de molts anys i de moltes persones que no sempre han tingut el reconeixement merescut.

El 2018 renovem el nostre interès per fer una mirada més enllà a la programació de tallers i monogràfics. Un ecosistema de continguts aparentment diversos que configuren un ventall de recursos il·limitats per a la creació, l’oci i l’aprenentatge de grans i petits.

La imatge de la campanya és una il·lustració basada en l’eina electrònica i alhora joguina Makey Makey. L’artista Júlia Rubio, s’ha inspirat en El Lissitzky per a fer un secret homenatge a l’Escola Bauhaus.


És possible que un munt de plàtans es converteixin en un piano? Podem generar sons amb el moviment del nostre cos? Fem ioga amb música electrònica de sintetitzadors modulars? Tot és possible al Convent!

www.conventagusti.com/tallers

Categoria: Formació
×